Tuesday, 29 January 2013

Macam Mana Nak Jadi Agent Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen?

Macam Mana Nak Jadi Agent Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen?
Berita baik untuk yang mana berminat nak jadi agen Produk terbaru Dian'z Beauty & Health Vitamin C & E + Whitening Collagen.





Korang yang berminat boleh jadi Agent dengan modal permulaan hanya RM600!! Korang akan dapat 10 botol permulaan. Jadi 1 botol hanya RM60.

Harga Jual:
RM80 Semenanjung
RM85 Sabah Sarawak

Kelebihan Menjadi Agent:
-Keuntungan sehingga RM20 sebotol
-Keuntungan adalah 100% milik anda
-Boleh beli stok direct dengan stokis dalam jumlah yang banyak.
-Peluang menjana duit sampingan dengan lumayan

Untuk order seterusnya:

 1-12 KOTAK RM80.00
 13-29 KOTAK RM60.00 SEBOTOL [ANDA UNTUNG RM20.00 SEBOTOL]
 30-40 KOTAK RM56.00 SEBOTOL [ ANDA UNTUNG RM24.00 SEBOTOL ]
 40 KOTAK DAN KE ATAS RM 48 SEBOTOL [ANDA UNTUNG RM30 SEBOTOL ]
 60 KOTAK DAN KE ATAS RM42 SEBOTOL [ANDA UNTUNG RM36 SEBOTOL]

Syarat2:

1. Pihak anda bebas untuk menjual produk di mana sahaja,Kedai, Online, Blog, Facebook dan DLL,
2. Harga adalah tetap mengikut harga yang tertera pada botol iaitu RM80.00 SEMENANJUNG / RM85 SABAH SARAWAK
3. Harga pasaran dan harga dealer ,anda tidak di benarkan mengurangkan atau menaikkan walaupun rm 0.10 sen.
4. Anda berhak melakukan sebarang promosi untuk melariskan produk seperti FREE POSTAGE / FREE GIFT dan dll untuk menarik pelanggan tanpa MENGUBAH harga pasaran
5. DEALER tidak di benarkan mengambil anak buah / dropship di bawah anda.hanya STOKIS yang di benarkan untuk mencari anak buah/dealer/agent/dropship di bawah nya

Produk ni sudah mendapat tempat dan ramai yang dah buat order..setakat ni sudah 1500 botol sudah terjual dalam masa 7HARI!!

testimoni dari pengguna:








Kalau anda berminat dan nak jana duit sampingan yang lumayan..boleh SMS saya Firash 013-3602863
Untuk belian runcit pun boleh! Boleh ke facebook saya : https://www.facebook.com/produknatural99?ref=tn_tnmn


Saturday, 26 January 2013

Stokis Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen Pasir Puteh Kelantan

Stokis Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen Pasir Puteh Kelantan | Saya stokis sah Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen untuk negeri kelantan especially area pasir puteh. Kalau berminat nak dapatkan secara direct boleh COD di area bandar Pasir Puteh. By pos pun boleh.

Untuk yang berminat untuk menjadi agent/pengedar/dropship. Cepat2 contact sy. Terhad untuk 8 orang shj. SMS 0133602863 sekarang!!


 Apa special sangat Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen?

Produk Dian'z Vitamin C & E +Whitening Collagen ni adalah produk Malaysia yang terawal menggunakan kologen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kologen rumpai laut. Di dalam setiap tablet mengandungi 6000mg:

1000mg Vitamin C daripada oren:-singkir toksik dalam badan.-lancarkan sistem pembuangan.-merawat jerawat,jeragat dan parut  

1000mg Vitamin E daripada maquiberry sgt tggi khasiat, jarang org guna buah ni.utk kulit lembab.liang roma kecik dan cegah cancer  

2000mg pure collagen dari ikan talapia.kami tak guna marine sbb kbyakkan alahan seafood.jd jika anda alergik seafood boleh makan ♥ tp alergik talapia tak di galakkan ambil.fungsi utk kulit lembut dan gebu  


2000mg lg gluathione utk memutihkan kulit !  kesan dpt di lihat dalam 2mggu pertama..bykkan minum air..kesan yg dpt di lihat.memutihkan seluruh badan.parut jerawat pudar.jeragat pudar..kulit halus dan lembut 

Fungsi Dian'z Vitamin C & E + whitening collagen:
-memutihkan seluruh badan
-melembabkan kulit,mencantikkan kulit
-merawat jerawat,jeragat dan sel kulit mati.



Mendapat pengesahan HALAL,bumiputra product/ dari kilang bertaraf GMP,tiada gelatine, Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil ♥ 

HARGA :: RM80 SEMENANJUNG / RM85 SABAH SARAWAK sebotol ada 60biji.Untuk sebulan
Berminat boleh ke Facebook Admin: FIRASH AMSAQ 
atau klik gambar di bawah


Kologen Dari Ikan Talapia Halal Dari Malaysia

Artikel dari Sinar Harian ada menyatakan bahawa kejayaan Malaysia menghasilkan kologen dari sumber ikan talapia berbanding dengan kologen lain yang kebiasaannya di ambil dari sumber laut. Berbanding kologen dari ikan talapia, kologen dari rumpai laut ni tidak sesuai untuk orang yang alergik kepada makanan laut.




“Pelbagai rangkaian produk berasaskan kolagen dijual di pasaran, namun difahamkan tiada sumber kolagen dihasilkan di dalam negara dan menyebabkan ia banyak diimport dari China dan Korea Selatan yang diragui status halalnya. “Kami adalah pertama di rantau ini menghasilkan kolagen akuatik yang benar-benar diyakini status halalnya,” katanya ketika ditemui selepas majlis menandatangani memorandum persefahaman (MoU) antara UPM dan Bionic Lifesciences bagi memasarkan kolagen itu secara komersial. MoU itu ditandatangani oleh Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) UPM, Prof Ir Dr Mohd Saleh Jaafar manakala bagi pihak Bionic Lifesciences diwakili oleh Pengarahnya Ir Mohd Salleh Yahya. Beliau berkata, bagi menghasilkan kolagen daripada kulit ikan tilapia, ia memerlukan beberapa peringkat iaitu pembersihan kulit-kulit ikan, pengekstrakan menghasilkan kolagen, pembersihan kolagen dan penghasilan serbuk kolagen. Menurutnya, berkata produk kolagen yang dihasilkan daripada kulit ikan tilapia itu boleh digunakan untuk pelbagai tujuan sama ada dalam bentuk minuman, makanan serta produk peribadi kesihatan seperti produk minuman burung walit. Sehubungan itu, beliau berharap hasil penemuan itu memberi satu perspektif baru kepada pengguna kolagen halal dalam semua produk kosmetik atau makanan tambahan selain menyokong industri halal negara.

Produk Dian'z Vitamin C & E +Whitening Collagen ni adalah produk Malaysia yang terawal menggunakan kologen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kologen rumpai laut. Di dalam setiap tablet mengandungi 6000mg:

1000mg Vitamin C daripada oren:-singkir toksik dalam badan.-lancarkan sistem pembuangan.-merawat jerawat,jeragat dan parut  

1000mg Vitamin E daripada maquiberry sgt tggi khasiat, jarang org guna buah ni.utk kulit lembab.liang roma kecik dan cegah cancer  

2000mg pure collagen dari ikan talapia.kami tak guna marine sbb kbyakkan alahan seafood.jd jika anda alergik seafood boleh makan ♥ tp alergik talapia tak di galakkan ambil.fungsi utk kulit lembut dan gebu  



2000mg lg gluathione utk memutihkan kulit !  kesan dpt di lihat dalam 2mggu pertama..bykkan minum air..kesan yg dpt di lihat.memutihkan seluruh badan.parut jerawat pudar.jeragat pudar..kulit halus dan lembut 

Fungsi Dian'z Vitamin C & E + whitening collagen:
-memutihkan seluruh badan
-melembabkan kulit,mencantikkan kulit
-merawat jerawat,jeragat dan sel kulit mati.


Mendapat pengesahan HALAL,bumiputra product/ dari kilang bertaraf GMP,tiada gelatine, Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil ♥ 

HARGA :: RM80 SEMENANJUNG / RM85 SABAH SARAWAK sebotol ada 60biji.Untuk sebulan
Berminat boleh ke Facebook Admin: FIRASH AMSAQ 
atau SMS: 013-3602863  

Monday, 21 January 2013

Dianz Vitamin C&E + Whitening Collagen 6000mg Pasir Puteh

Dian'z Vitamin C&E + Whitening Collage 6000mg (Dianz Vitamin)
Produk terbaharu dari DIAN'Z BEAUTY & HEALTH yang dihasilkan dari gabungan extract berry mengahasilkan vitamin C & E dan campuran collagen dari sumber ikan talapia.Tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood. Produk ini tidak seperti kebanyakkan produk yang menggunakan collagen marine yang tidak sesuai kepada sesiapa yang mempunyai alahan kepada makanan laut.



ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL.

FUNSGI UTAMA :
-memutihkan seluruh badan
-melembabkan kulit,mencantikkan kulit
-merawat jerawat,jeragat dan sel kulit mati.


VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000MG KELUARAN DIAN'Z BEAUTY & HEALTH

Gabungan daripada extra berry mengahasilkan vitamin C & E dan menggunakan collagen dari sumber ikan talapia.Tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.

ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL

 FUNSGI UTAMA :
-memutihkan seluruh badan
-melembabkan kulit,mencantikkan kulit
-merawat jerawat,jeragat dan sel kulit mati.

sebiji vitamin ada 6000mg
1000mg Vitamin C daripada oren:
-singkir toksik dalam badan.
-lancarkan sistem pembuangan.
-merawat jerawat,jeragat dan parut 

1000mg Vitamin E daripada maquiberry sgt tggi khasiat, jarang org guna buah ni.utk kulit lembab.liang roma kecik dan cegah cancer 

2000mg pure collagen
dari ikan talapia.kami tak guna marine sbb kbyakkan alahan seafood.jd jika anda alergik seafood boleh makan ♥ tp alergik talapia tak di galakkan ambil.fungsi utk kulit lembut dan gebu 

2000mg lg gluathione utk memutihkan kulit !  kesan dpt di lihat dalam 2mggu pertama..bykkan minum air..kesan yg dpt di lihat.memutihkan seluruh badan.parut jerawat pudar.jeragat pudar..kulit halus dan lembut..boleh di ambil laki dan perempuan umur 16taun ke atas dan ibu menyusu dan mengandung pun boleh .. jgn risau vitamin ni halal ,tiada gelatin.bumiputra product dan kilang bertaraf GMP.. selamat ! 100%




CARA GUNA :
1 biji selepas sarapan.1 biji sebelum tidur. Tablet boleh di isap atau di telan.



Mendapat pengesahan HALAL,bumiputra product/ dari kilang bertaraf GMP,tiada gelatine, Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil ♥ 



Testimoni Pengguna Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen






















lagi testimoni: http://www.fabeauty.my/2013/02/testimoni-bergambar-dianz-vitamin-c-e.html


8 Agent diperlukan segera. Modal hanya RM600. Keuntungan sehingga 80%!! Berminat sila SMS 013-3602863


HARGA :: RM80 SEMENANJUNG / RM85 SABAH SARAWAK sebotol ada 60biji.. untuk sebulan..sgt berbaloi2.. Berminat boleh 


SMS: 013-3602863 atau KLIK gambar di bawah





Sunday, 20 January 2013

PROMOSI A's First Facial Cleanser RM30






Kami buat PROMOSI khas ni untuk anda pelanggan kami yang menyokong bisnes kami selama ini. Kami masih baru dalam bidang ini dan sentiasa mengharapkan sokongan dari anda semua.





Promosi kali ini kawi tawarkan A's First Facial Cleanser 100ML dengan harga hanya RM30 termasuk postage ke semenanjung!! Untuk sabah sarawak cuma tambah RM3 untuk postage!!

PROMOSI ini sah sehingga:
 20 JANUARI 2013





Sunday, 13 January 2013

Catalyst Virgin Coconut Oil Softgel (VCO)

Alhamdulillah, kini anda boleh beli Virgin Coconut Oil (VCO) Softgel dari Catalyst dengan kami. Rasanya semua dah tahu khasiat VCO ni yang memang superb untuk selesaikan masalah kulit.



KHASIAT VIRGIN COCONUT OIL (VCO CATALYST):

KECANTIKAN LUARAN

  • membantu megurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik
  • menghasilkan tenaga segera
  • jika disapu, ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk mengurangkan infeksi, mencegah garis-garis halus
  • mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dematitis
  • melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet

KESIHATAN DALAMAN

  • meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental
  • memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin2 dan asid amino
  • melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetis
  • mengurangkan stress pada pankreas dan sistem2 enzim dlm tubuh
  • meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium utk tulang dan gigi yg kuat. Ia juga melindungi diri dari serangan osteoprosis
  • mencegah risiko sakit jantung
  • mencegah atherosclerosis dan strok serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi

MENINGKATKAN DAYA TUBUH BADAN

  • membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh, melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon dan kanser rahim
  • berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan radang kronis
  • melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif
  • meredakan gejala2 yg dihubungkan dgn pembesaran prostate
  • mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing
  • membantu mencegah sakit liver dan memiliki kandungan kalori yg lebih rendah berbanding lemak2 yg lain

MEMBUNUH VIRUS, BAKTERIA & KULAT

  • membunuh virus yg menyebabkan mononucleosis, influenza, hepatitis c, cacar air & herpes
  • membunuh bakteria yg menyebabkan pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, meningitis & gonorrhea
  • membunuh kulat yg menyebabkan candida, jock itch, kadas & infeksi yg lain
  • membunuh cacing pita, lice, giarda & parasit

KESAN SEGERA PENGAMBILAN VCO:

melegakan pernafasan
-mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong

pembuangan air besar dan kecil
- menyelesaikan masalah sembelit dan kencing tidak lawas serta membuang toksin melalui najis

meningkatkan kadar metabolisma pada seluruh sel tubuh
-minyak kelapa dara diserap terus sebagai komponen tenaga dalam badan-badan akan terasa lebih bertenaga

memusnah organisma perosak
-seperti virus, bakteria, kulat dan ptotozoa(cacing) yang terdapat dlm usus kecil dan besar. jadi penghadaman mencapai tahap maksima

mengurangkan keadaan mudah lapar
-bila penghadaman mencapai tahap maksima, tubuh mendapat lebih khasiat dan tenaga. oleh itu berat badan terkawal-tidak perlu makan banyak dan kerap

mengurangkan kandungan lemak badan
-berat badan turun mengikut kesesuaian tubuh badan seseorang

mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
-mengelakkan terbentuknya plak pada saluran darah terutama saluran yang berhubungan dengan jantung

mempercepatkan penggantian sel-sel mati dengan yang baru
-mengembalikan keanjalan dan kelembutan kulit


HARGA:
RM39.90 untuk 1 kotak (60biji)

*untuk postage RM5 semenanjung, RM10 sabah sarawak


ATURAN MAKAN:
1biji 2kali sehari (pagi dan malam)
boleh pecahkan dan lumur kat kawasan muka



 

Thursday, 3 January 2013

Vitamin C 1000MG Pahang Pharmacy Murah






Vitamin C Pahang Pharmacy 1000mg ni kami jual dengan harga yang paling murah!! Berbanding dengan orang lain. sebab biasa orang jual benda ni dengan harga paling kurang pun RM45-RM60. 


Senarai harga Vitamin C Pahang Pharmacy 1000mg yang kami jual:

100biji-RM60


Tapi dengan kami, anda boleh dapatkan Vitamin C Pahang Pharmacy 1000mg 30biji dengan harga serendah RM30 termasuk postage ke semenanjung! Untuk sabah&sarawak tambah RM5 untuk postage. Jadi sebelum kita cerita panjang jom tengok fungsi dan kelebihan mengamalkan Vitamin C Pahang Pharmacy 1000mg ni.



Kebaikan :
-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
-Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
-Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
-Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
-Anti penuaan dan anti kedut
-Mengatasi masalah resdung dan alahan
-Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
-Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
-Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
-Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
-Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
-Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
-Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
-Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
-Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
-Merawat jangkitan saluran kencing
-Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain
-Dijual hanya oleh pengedar sah sahaja, Jangan takut atau ragu dengan Vitamin ini
Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.





Golongan yg perlu ambil Vitamin C :
*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

Cara Pengambilan :
-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

Kandungan setiap tablet :
sodium ascorbate - 563mg
calcium ascorbate - 605mg
vit c - 1000mg
zinc - 5 mg
citrus bioflavonoids standardized extract - 100mg
hesperidin - 30mg
rutin - 50mg
grape seed extract - 5 mg
rosehip fruit extract - 5mg

-Standardized extracts, for effectiveness
-Non-acidic and gentle on the stomach
-Tablets are coated for easier swallowing
-No added preservatives, artificial colors or artificial flavors

Lulus KKM
100% hala

Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik

serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) Mempercepatkan pemulihan luka
4) Sihatkan gusi
5) Merawat asma dan elergi
6) Mengelakan dari cataract
7) Mengelakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
9) Menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)


KEMUSYILAN :
*Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic)
*Selamat dimakan
*Bersifat larut air, jika terlebih dos pun tidak mendatangkan masalah,kerana akan keluar melalui urin dan peluh

Alhamdulillah..
Belum ada lagi setakat ini bagi feedback negatif. Vitamin C ni memang tak ada side effect.Nasihat Zura,jaga pemakanan,jangan stress,rehat cukup,minum banyak air untuk proses detox/buang toksin. Cara makan telan sebiji sehari dengan air masak (pagi @ malam) jangan kunyah sebab tiada perisa tambahan

AMARAN KERAS:
ELAKKAN DARI MINUM BERSAMA KOPI / TEH / CARBONATED DRINKl

Cara Pengambilan Ambil sebiji sahaja utk sehari pg@mlm selepas makan.


FUNGSI / KELEBIHAN:
>> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.


Fungsi lain Vitamin C Pahang Pharmacy 1000mg:

✔ Mempertingkatkan sistem pertahanan badan.
✔ Memguatkan dinding salur darah.
✔ Menolong pembentukan tisu gentian.
✔ Membantu pembentukan kartilej, tulang dan gigi yang sihat.
✔ Mengurangkan kedut pada kulit
✔ Membaiki parut pada kulit.
✔ mencegah penurunan payudara dan buttock
✔ menjadikan kulit lebih cerah
✔ menghilangkan jerawat dan pigmentasi.
✔ menjaga kesihatan otot dan mencantikkan/menghaluskan kulit.
✔ membantu penghasilan collagen
✔ melambatkan proses penuaan dan menghaluskan pori-pori pada kulit.
 Antara testimoni dari customer yang pernah try Vitamin C Pahang Pharmacy 1000mg ni:














*harga termasuk kos penghantaran ke semenanjung sahaja, S&S tambah RM5.Untuk pembelian melebihi 100biji hubungi saya untuk best price!!

FIRASH AMSAQ

FB: http://fb.me/produknatural99

NO TEL:

013-3602863












 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship