Sunday, 24 February 2013

Pengalaman menggunakan Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen 6000mg

Pengalaman menggunakan Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen 6000mg | Saya mula-mula dengar pasal produk ni, rasa macam was-was jugak nak try. Ye lah sebab produk ni masih baru plus sekarang ni macam-macam produk vitamin ni macam banyak sangat smpai tak tahu nak pilih yg mana satu.

last2 decide nak try sebab sebelum ada makan Vitamin c 1000mg kesan dia menggalakkan. But then nak cuba produk yg ada semua benda yg diperlukan macam Vitamin C, Vitamin E, Collagen dan Glutathione (agen pencerah). So bila risik2 memang Dian'z Vitamin ni include all 4 benda yang saya perlukan tu. Then i thought why not give shot? Then i order.



Ambik ikut arahan siang malam. Mula-mula macam tak nampak kesan but after 5 days, dah rasa beza dia. Bila bangun pagi muka especially kt bahagian hidung dah kurang berminyak.  i was very happy. sebab memang kulit saya ni kulit berminyak tahap gaban. tahap boleh buat memasak goreng ikan dah minyak kat muka ni. But dianz vitamin mengubah semua tu. cececece..

After 2 weeks, saya perasan yg parut kat pipi ni macam dah takde. dalam hati duk kata eh perasan je lebih ni. Tapi bila tengok balik gmbar sebelum2 ni memang ada beza. Seyes beza, memang berbeza (iklan jap) Jerawat pun macam malas dah nak tumbuh/naik. Tapi tetap naik jugak sekali sekala tapi dlm masa 2 hari jerawat tu kecut.



Sekarang dah masuk botol ke-2. Insya-allah akan terus guna Dianz Vitamin ni. Nak try jugak? Boleh ke facebook saya: https://www.facebook.com/produknatural99

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship